Despre noi

SC Terra Instal Service SRL  este o firma privata care comercializeaza o gama variata de echipamente , accesorii si piese de schimb pentru instalatii de incalzire , instalatii sanitare si instalatii de climatizare cu tota gama de servicii referitoare la acestea , adica consultanta , proiectare si montaj.
Deasemeni firma asigura punerea in functiune si service - ul echipamentelor pe care le comercializeaza ( cazane pe lemn , cazane pe peleti , cazane pe gaz sau combustibil lichid , generatoare de aer cald , tuburi si placi radiante , etc).
Firma noastra distribuie in Romania produsele companiilor CentrometalCentrometal este o companie din Croatia specializata in fabricarea cazanelor de apa calda care utilizeaza surse regenerabile de energie ( lemn , peleti , lemn tocat ) , utilizabile in aplicatii casnice , comerciale si industriale . Gama include cazane cu puteri de pana la 500 kW.
  
Deasemeni firma fabrica cazane de apa calda cu puteri maxime de 2500 kW,  care pot fi echipate cu arzatoare pe gaz sau combustibil lichid dar si cazane electrice cu puteri de pana la 51 Kw.
Cu o experinta de peste 45 de ani ,Centrometal este unul din liderii europeni in fabricarea echipamentelor de incalzire.